identitycompass

Identity Compass®

Om mijn cliënten (werkgevers en werknemers), naast de coaching, ook op een meetbare manier te kunnen ondersteunen bij loopbaan-, outplacement- en burn-out trajecten, maak ik gebruik van Identity Compass®.

Tevens vragen werkgevers mij om deze assessment tool in te zetten ter ondersteuning bij werving en selectie omdat het zo nauwkeurig toetst of de kandidaat goed matched met de vacature. Dit helpt om op een effectief en efficiënte manier de juiste kandidaat aan te nemen en problemen achteraf te minimaliseren.

Identity Compass® wordt als assessment tool ingezet en levert een nauwkeurig persoonlijk profiel op. Tevens kan het ingezet worden om veranderingen meetbaar te maken. Identity Compass® is een online meetinstrument en onderscheidt zich van veel andere methoden doordat het mensen niet in hokjes plaatst en ongekend nauwkeurig is. Het helpt om positie en koers te bepalen, registreert de basiselementen van denken en gedrag (voorkeurstijlen) en kan ingezet worden op zowel individueel, team als bedrijfscultuur niveau.

Identity Compass® meet de volgende eigenschappen:

  • Persoonlijke voorkeuren in denken en doen
  • Persoonlijke waarden voor korte- en lange- termijndoelstellingen
  • Persoonlijke motivatiefactoren en hoe die tot uiting komen
  • Manier van informatieopname en -verwerking

Identity Compass® bestaat uit diverse modules, die los van elkaar of gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Massop Coaching biedt de volgende modules aan:

  • Professional Scan: individuele talentontwikkeling en functioneren van een team, ook ingezet voor werving en selectie, lees meer
  • Job Motivation Scan: motivatie- en tevredenheidsonderzoek , lees meer
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok