Massop Coaching

Missie

Het is onze missie om onze cliënten een duurzaam en blijvend resultaat mee te geven, waar zij de rest van hun leven baat bij hebben en wat hen blijvend ondersteunt bij het bereiken van groei en ontwikkeling. Dit doen wij vanuit onze passie om mensen te motiveren, inspireren, stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ons motto hierbij is dat iedereen regisseur van zijn/haar leven is.

Succesvol zijn in wat je wilt bereiken én toch dicht bij jezelf blijven, dat is wat wij iedereen gunnen!

Visie
Coaching op overtuigingen, normen en waarden, vaardigheden en gedrag vormen een essentiële stap om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Echter, dit is niet altijd voldoende. Om blijvend resultaat voor onze cliënten te bereiken, is onze ervaring dat een wezenlijke verandering dient plaatst te vinden bij de kern, wie ben ik écht?

Aanpak
Vanuit onze missie, visie en ervaring zochten wij naar een onderbouwing voor onze aanpak. Het model dat wij hebben ontwikkeld en dat onze aanpak goed verwoord zie je hieronder terug. 

Leren doen we op verschillende niveaus. Hierbij geldt dat veranderingen op een hoger niveau zullen leiden tot veranderingen op lagere niveaus. Een belemmering op een bepaald niveau heeft namelijk invloed op alle niveaus eronder. Voor een werkelijke, duurzame verandering zal er dus ook op de hoger gelegen niveaus iets moeten veranderen. Hoe hoger het niveau van de verandering des te krachtiger en duurzamer het effect op de onderliggende niveaus.

Massop Coaching biedt dat wat nodig is om duurzaam resultaat te leveren op het gebied van burn-out, outplacement (van werk naar werk), loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling. Massop Coaching onderschrijft de Ethische gedragscode en het Klachtenreglement van de beroepsorganisatie NOBCO.

Zie ook de ervaringen van onze cliënten op deze website.

Wil je meer weten, dan kun je ons bereiken op info@massopcoaching.nl of het contactformulier invullen. Tevens nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor een gratis strategiesessie (30 minuten) via Skype of bij ons op locatie. Je ontvangt dan nadere informatie en samen kunnen we bekijken welke aanpak jou de beste oplossing biedt.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok