Arna Vliegen-Verschurearna staand leuk

Ik kom uit een echt ondernemersnest. “Kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt ernaast” was het motto van mijn vader. In het begin van mijn carrière was mijn focus om vooral hard te werken om zo iets te bereiken in het leven. Later kwam ik er achter dat door het ontwikkelen van mijn ‘zachte’ kant er een veel beter resultaat bereikt kon worden. Na afronding van mijn studie Tuinbouw/Akkerbouw, heb ik werkervaring opgedaan bij diverse tuinbouwbedrijven. Vervolgens heb ik gewerkt in het veilingwezen, de industrie, het hoger onderwijs, bij een brancheorganisatie en een mediabedrijf. Hierdoor ben ik breed georiënteerd en van alle markten thuis.

Ik neem graag initiatief, ben van de inhoud en gedreven om het gewenste resultaat te behalen.

Naast mijn brede werkervaring heb ik mij als coach bekwaamd door opleidingen, waaronder Enneagram Masterclass, Visionairy Leadership en Conscious coaching (Conscious Company), Journey Practitioner (Brandon Bays), HBO Medische basiskennis (Con Amore), Clinical Hypnosis (Eli Jaxon Bear), het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (Stoas). Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Nederlandstalige trainingen ‘Stop The Food Fight!’ voor Conscious Leadership Coaching en ben ik Leraar van ‘Een cursus in wonderen’.

Lees meer

Cor van vlietfoto cvvliet

Mijn brede werkervaring heb ik opgedaan in diverse functies bij vooraanstaande bedrijven en projecten binnen bouwend Nederland; een branche waarin mensen met elkaar tot topprestaties komen. Ik heb hierbij de gehele keten doorlopen, van initiatief en planontwikkeling, ontwerp en realisatie, tot en met het beheer, onderhoud en nazorg. Kenmerkend hierin is de samenwerking tussen mensen en de diversiteit aan teams. In de loop van de tijd is, mede door deze ervaring, mijn aandacht steeds meer gegaan naar de mens, die voor mij hierin centraal staat. Door de toenemende werkdruk in combinatie met bewust en onbewust gedrag, zie ik om mij heen steeds meer mensen uitvallen door stress en burn-out. Het is mijn drijfveer mensen te helpen deze burn-out voor te zijn of hen te ondersteunen in hun herstel.

De afgelopen 7 jaar heb ik veel aandacht besteed aan het volgen van diverse opleidingen, waaronder coaching, NLP Practitioner en de NLP Masteropleiding. Tevens ben ik geaccrediteerd Journey Practitioner (Brandon Bays). Naast het geven en begeleiden van emotietherapie ben ik ook trainer tijdens Journey seminars.

Lees meer

Jolanda FrankenJolanda portret3

Zowel binnen de profit als de non-profitsector heb ik ruime werkervaring opgedaan bij diverse organisaties, waaronder financiële dienstverlening, onderwijs (middelbaar, universiteiten), commerciële bedrijven en gemeenten. Na mijn bedrijfskundige opleidingen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van loopbaan coaching, veranderkunde, recruitment, persoonlijke ontwikkeling, NLP, transactionele analyse, oplossingsgericht coachen, intervisiebegeleiding en rouwverwerking. Daarnaast ben ik opgeleid in het afnemen van diverse testen op het gebied van persoonlijkheid en beroepskeuze.

Sinds 2003 werk ik op het gebied van arbeidsmobiliteit. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide medewerkers (MBO+, HBO, WO), zowel bij gedwongen als bij vrijwillige loopbaankeuzes als bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid individuele coachtrajecten, maar geef ook regelmatig workshops en groepstrainingen over bijvoorbeeld netwerken, competenties en solliciteren.

Ik ben gecertificeerd als Erkend Loopbaanprofessional door NOLOC, de beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs.

Lees meer

simonesimone massop

Mijn achtergrond en ervaring zijn zeer gevarieerd. Na het afronden van de studie Commerciële Economie heb ik zowel nationaal als internationaal werkervaring opgedaan in diverse branches. Ik ben een bouwer, altijd bezig om iets neer te zetten en gedreven om het gewenste resultaat te behalen. Mijn verantwoordelijkheden varieerden van internationaal product-marketing tot het opzetten van een partnerbeleid en de daarmee benodigde verkooporganisaties, commercieel management en de ontwikkeling & implementatie van een Global Account Management programma.   

Naast mijn werkervaring heb ik mij o.a. middels opleiding bij de Academie voor Counselling & Coaching, NLP (Master), LIFO-certificering, The Work (Byron Katie), Journey Practitioner (Brandon Bays), Visionairy Leadership (Conscious Company), Enneagram en Identity Compass Consultant verder bekwaamd als coach en trainer.

Ik ben geaccrediteerd als European Senior Practitioner Coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Lees meer