Arna Vliegen-Verschurearna staand leuk

Ik kom uit een echt ondernemersnest. “Kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt ernaast” was het motto van mijn vader. In het begin van mijn carrière was mijn focus om vooral hard te werken om zo iets te bereiken in het leven. Later kwam ik er achter dat door het ontwikkelen van mijn ‘zachte’ kant er een veel beter resultaat bereikt kon worden. Na afronding van mijn studie Tuinbouw/Akkerbouw, heb ik werkervaring opgedaan bij diverse tuinbouwbedrijven. Vervolgens heb ik gewerkt in het veilingwezen, de industrie, het hoger onderwijs, bij een brancheorganisatie en een mediabedrijf. Hierdoor ben ik breed georiënteerd en van alle markten thuis.

Ik neem graag initiatief, ben van de inhoud en gedreven om het gewenste resultaat te behalen.

Naast mijn brede werkervaring heb ik mij als coach bekwaamd door opleidingen, waaronder Enneagram Masterclass, Visionairy Leadership en Conscious coaching (Conscious Company), Journey Practitioner (Brandon Bays), HBO Medische basiskennis (Con Amore), Clinical Hypnosis (Eli Jaxon Bear), het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (Stoas). Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Nederlandstalige trainingen ‘Stop The Food Fight!’ voor Conscious Leadership Coaching en ben ik Leraar van ‘Een cursus in wonderen’.

Kennis is macht...maar kennis in combinatie met liefde is wijsheid.
Na 15 jaar werkervaring bij diverse bedrijven, ben ik in 2012 begonnen als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik workshops gegeven, Journey sessies begeleid en mensen gecoacht. Na 5 jaar heb ik besloten om me volledig te richten op het begeleiden van mensen door middel van coaching en training, het liefst in samenwerking met anderen, want ik ben een echte ‘teamplayer’. Mijn specialisme is het begeleiden van mensen in duurzame verandertrajecten; zowel bij burn-out preventie en herstel, rouw en verliesverwerking als in persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen helpen van ‘shit naar shiny’, waardoor mensen fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans zijn. Zij kunnen hierdoor de beste versie van zichzelf zijn en bereiken zo wat ze écht willen in het leven. Wanneer mijn cliënten er écht sterker uitkomen dan ze vooraf voor mogelijk hielden, dan ben ik tevreden. Mijn motto is dat "waar een wil is, ook een weg is" en iedereen, ongeacht de situatie, de mogelijkheid heeft om zijn/haar eigen leven op een positieve manier te beïnvloeden. Zet je ware zelf op nummer één, waardoor je in je flow komt en steeds makkelijker bereikt wat je wilt bereiken, je vrij voelt en balans ervaart, dat wens ik iedereen toe.

De feedback die mijn cliënten mij geven, is dat ik zorg voor een sfeer die veilig aanvoelt en dat in die openheid alles kan worden gezegd. Dat ik dingen zeer goed aanvoel, snel tot de kern van het probleem kom, duidelijk uitleg aan de hand van praktijkvoorbeelden, goed kan samenvatten, en pragmatisch ben ingesteld. Een cliënt krijgt naast zelfinzicht ook heldere handvaten aangereikt om verandering te realiseren. Wil je meer weten, je kunt mij bereiken via arna@massopcoaching.nl of het contactformulier invullen.

Tevens nodig ik je van harte uit voor een gratis strategiesessie (30 minuten) via Skype of bij ons op locatie. Ik geef ik je dan graag nadere informatie en samen kunnen we bekijken welke aanpak jou de beste oplossing biedt. Meld je hier aan

 

Jolanda FrankenJolanda portret3

Zowel binnen de profit als de non-profitsector heb ik ruime werkervaring opgedaan bij diverse organisatie, waaronder financiële dienstverlening, onderwijs (middelbaar, universiteiten), commerciële bedrijven en gemeenten. Na mijn bedrijfskundige opleidingen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van loopbaan coaching, veranderkunde, recruitment, persoonlijke ontwikkeling, NLP, transactionele analyse, oplossingsgericht coachen, intervisiebegeleiding en rouwverwerking. Daarnaast ben ik opgeleid in het afnemen van diverse testen op het gebied van persoonlijkheid en beroepskeuze.

Sinds 2003 werk ik op het gebied van arbeidsmobiliteit. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleide medewerkers (MBO+, HBO, WO), zowel bij gedwongen als bij vrijwillige loopbaankeuzes als bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid individuele coachtrajecten, maar geef ook regelmatig workshops en groepstrainingen over bijvoorbeeld netwerken, competenties en solliciteren.

Ik ben gecertificeerd als Erkend Loopbaanprofessional door NOLOC, de beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs.

Met veel plezier begeleid ik jou bij je (loopbaan)vraagstuk en help ik je om je doel te bereiken. Dit kan zijn het oriënteren op een vervolgstap in je werk, een outplacementtraject waarbij je je nieuwe baan wilt vinden, het opstellen van je cv, maar ook het oefenen van een sollicitatiegesprek of elevator pitch. En de coaching kan ook ingezet worden als je je competenties wilt ontwikkelen in je huidige functie. In mijn coaching- en loopbaangesprekken werk ik oplossingsgericht en met concrete doelen. Ik hou van resultaat en ben pragmatisch ingesteld.

Woorden die mij karakteriseren: open blik, plezier, betrokken, resultaatgericht, inlevingsvermogen. De feedback die mijn cliënten mij geven is dat ik onbevooroordeeld kan luisteren, gericht ben op het creëren van actie en resultaat, snel tot de kern kom en positiviteit en enthousiasme uitstraal. Ik houd ervan om samen met jou toe te werken naar het vooraf bepaalde doel, en geef je daarin verantwoordelijkheid. Ik stimuleer je om stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken, ook al liggen ze soms net even buiten je comfortzone. Wil je meer weten, je kunt mij bereiken op jolanda@massopcoaching.nl  of het contactformulier invullen.

Tevens nodig ik je van harte uit voor een gratis strategiesessie (30 minuten) via Skype of bij ons op locatie. Ik geef ik je dan graag nadere informatie en samen kunnen we bekijken welke aanpak jou de beste oplossing biedt. Meld je hier aan

Missie

Het is onze missie om onze cliënten een duurzaam en blijvend resultaat mee te geven, waar zij de rest van hun leven baat bij hebben en wat hen blijvend ondersteunt bij het bereiken van groei en ontwikkeling. Dit doen wij vanuit onze passie om mensen te motiveren, inspireren, stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ons motto hierbij is dat iedereen regisseur van zijn/haar leven is.

Succesvol zijn in wat je wilt bereiken én toch dicht bij jezelf blijven, dat is wat wij iedereen gunnen!

Visie
Coaching op overtuigingen, normen en waarden, vaardigheden en gedrag vormen een essentiële stap om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Echter, dit is niet altijd voldoende. Om blijvend resultaat voor onze cliënten te bereiken, is onze ervaring dat een wezenlijke verandering dient plaatst te vinden bij de kern, wie ben ik écht?

Aanpak
Vanuit onze missie, visie en ervaring zochten wij naar een onderbouwing voor onze aanpak. Het model dat wij hebben ontwikkeld en dat onze aanpak goed verwoord zie je hieronder terug. 

Leren doen we op verschillende niveaus. Hierbij geldt dat veranderingen op een hoger niveau zullen leiden tot veranderingen op lagere niveaus. Een belemmering op een bepaald niveau heeft namelijk invloed op alle niveaus eronder. Voor een werkelijke, duurzame verandering zal er dus ook op de hoger gelegen niveaus iets moeten veranderen. Hoe hoger het niveau van de verandering des te krachtiger en duurzamer het effect op de onderliggende niveaus.

Massop Coaching biedt dat wat nodig is om duurzaam resultaat te leveren op het gebied van burn-out, outplacement (van werk naar werk), loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling. Massop Coaching onderschrijft de Ethische gedragscode en het Klachtenreglement van de beroepsorganisatie NOBCO.

Zie ook de ervaringen van onze cliënten op deze website.

Wil je meer weten, dan kun je ons bereiken op info@massopcoaching.nl of het contactformulier invullen. Tevens nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor een gratis strategiesessie (30 minuten) via Skype of bij ons op locatie. Je ontvangt dan nadere informatie en samen kunnen we bekijken welke aanpak jou de beste oplossing biedt.


simonesimone massop

Mijn achtergrond en ervaring zijn zeer gevarieerd. Na het afronden van de studie Commerciële Economie heb ik zowel nationaal als internationaal werkervaring opgedaan in diverse branches. Ik ben een bouwer, altijd bezig om iets neer te zetten en gedreven om het gewenste resultaat te behalen. Mijn verantwoordelijkheden varieerden van internationaal product-marketing tot het opzetten van een partnerbeleid en de daarmee benodigde verkooporganisaties, commercieel management en de ontwikkeling & implementatie van een Global Account Management programma.   

Naast mijn werkervaring heb ik mij o.a. middels opleiding bij de Academie voor Counselling & Coaching, NLP (Master), LIFO-certificering, The Work (Byron Katie), Journey Practitioner (Brandon Bays), Visionairy Leadership (Conscious Company), Enneagram en Identity Compass Consultant verder bekwaamd als coach en trainer.

Ik ben geaccrediteerd als European Senior Practitioner Coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Kennis is macht...maar passie is machtiger. Na 12 jaar bedrijfsleven heb ik mijn eigen bedrijf gestart (2006) en diverse marketing en sales gerelateerde opdrachten uitgevoerd naast coaching en training. Na 3 jaar besloot ik om mij te gaan houden aan mijn eigen motto "Richt je op je passie en kracht" en een deel van de bedrijfsactiviteiten af te stoten en mij volledig te richten op het begeleiden van mensen d.m.v. coaching en training. Sinds 2009 ben ik werkzaam vanuit mijn praktijk Massop Coaching waarbij ik mensen begeleid m.b.t. burn-out (preventie en herstel), outplacement (van werk naar werk), loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Het is mijn missie om mijn cliënten een duurzaam en blijvend resultaat mee te geven, waar zij de rest van hun leven baat bij hebben en wat hen blijvend kan ondersteunen bij het bereiken van groei en ontwikkeling. Dit doe ik vanuit mijn passie om mensen te motiveren, inspireren, stimuleren en begeleiden bij hun persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Mijn motto is dat iedereen, ongeacht de situatie, regisseur van zijn/haar eigen leven dient te zijn.

Succesvol zijn in wat je wilt bereiken én toch dicht bij jezelf blijven, dat is wat ik iedereen gun!

De feedback die mijn cliënten mij geven is dat ik zeer doortastend ben, de sessies verhelderend zijn, ik snel tot de kern van het probleem of ontwikkelgebied kom, ik mensen “begrijp” (goed tussen de regels door kan lezen), pragmatisch ingesteld ben, een cliënt snel resultaat bereikt en dat de sfeer er één is van warmte en vertrouwen. Wil je meer weten, je kunt mij bereiken op simone@massopcoaching.nl of het contactformulier invullen.

Tevens nodig ik je van harte uit voor een gratis strategiesessie (30 minuten) via Skype of bij ons op locatie. Ik geef ik je dan graag nadere informatie en samen kunnen we bekijken welke aanpak jou de beste oplossing biedt. Meld je hier aan

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok