image037Maria de Wit - Team Manager Support 

In het begin was het coachingsdoel voor mijzelf nogal vaag. Na een aantal sessies kreeg ik echter al snel meer inzicht in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Ze liet me zien waar mijn valkuilen liggen en pakte deze ook praktisch aan door "huiswerk" mee te geven.

Het heeft me uiteindelijk meer opgeleverd dan ik in 1e instantie had verwacht. Bottom line is dat ik nu veel relaxter in m'n job zit dan een tijd geleden. Dit komt ook mijn persoonlijke situatie ten goede. Het was vooral prettig om concreet voorvallen met Simone te bespreken en hier ook concreet actie op te ondernemen en dit weer met haar na te bespreken. Simone is verre van zweverig en komt snel en duidelijk tot de kern! Met name voor mensen zoals ik, die misschien een beetje huiverig zijn voor coaching, kan ze een enorme meerwaarde betekenen voor zowel je persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok