Lurdes van Basten
Lurdes van Basten - Senior medewerker Contractbeheer

Ik geef het outplacementtraject van Massop Coaching een 10! Ik heb gedurende het traject een helder beeld gekregen over mijn capaciteiten, persoonlijkheid, competenties en ambities en weet deze nu adequaat in te zetten. Het was hard werken, het traject kost je echt tijd maar de opdrachten en testen waren zeer leerzaam. Ik kreeg meer inzicht in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling en wat ik belangrijk vind in het leven.

Lees meer


theobeckersTheo Beckers - Finance Manager 

Ik geef het outplacementtraject van Massop Coaching het rapportcijfer 9. Het outplacementtraject heeft mij goed geholpen om inzichtelijk te krijgen waar ik goed in ben en op welke soort functies ik het beste kan solliciteren zodat ik in mijn kracht ben en de hoogste toegevoegde waarde heb. Duidelijk is nu ook in welk soort werk en bij welke soort bedrijven ik het gelukkigst wordt.

Lees meer

Richard KersteRichard Kerste - Project manager

Simone is mijn mobiliteitsadviseur geweest in mijn van-werk-naar-werk traject bij de Kamer van Koophandel. Ze heeft me gecoacht bij mijn traject om tot een hernieuwd arbeidsmarktprofiel te komen en deze te vertalen naar de mogelijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt. Met haar pragmatische en inspirerende aanpak heeft ze me bijzonder goed geholpen.

Lees meer

image007Bennie Mekenkamp - algemeen directeur kvk oost nederland

Simone Massop wil ik graag aanbevelen bij een ieder die tijdelijk geen werk heeft en via een mobiliteitscentrum probeert een nieuwe baan te vinden. Op een zeer professionele manier bracht ze eerst mijn positie in beeld.

Lees meer

image018Lars Dikmans - Functioneel Applicatiebeheerder at Kamer van Koophandel

Gedurende het begeleidingstraject heb ik Simone leren kennen als een vriendelijk en integer persoon. Simone beschikt over groot inlevingsvermogen en begrijpt daardoor goed wat er speelt. In de gesprekken die wij hebben gevoerd dringt zij snel door tot de kern.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok