Samen sta je sterker

Massop Coaching is volop in beweging. En eens in de zoveel tijd kom je op een punt dat je in kaart moet brengen welke kant je op wilt met je bedrijf.

Waar ligt je passie? Wat zijn je doelen? Hoe kom je daar?

Keuzes maken

Als je dat duidelijk voor jezelf hebt geformuleerd, moet je keuzes maken. Hoe kan je je meer richten op die passie en de door jou gestelde doelen? Om te groeien heb je namelijk wel ruimte nodig.

Toen ik op dit punt stond, heb ik ervoor gekozen om mijn burn-out en outplacement programma’s verder te ontwikkelen, zodat mijn dienstverlening nog beter aansluit op de behoeften van mijn opdrachtgevers. Om ook de kwaliteit van mijn programma’s te kunnen waarborgen heb ik mijn team uitgebreid met een 2-tal specialisten. Samen sta je immers sterker en als team ben je beter!

Even voorstellen

Ik stel de nieuwe teamleden graag even aan jullie voor:

Arna Vliegen-Verschure

Arna
 Arna is een ervaren coach, emotietherapeut en trainer. Zij richt zich op burn-out preventie en hersteltrajecten, persoonlijke ontwikkeling,   emotietherapie, rouw en verliesverwerking. Daarnaast geeft zij in Nederland de training “Stop the foodfight” namens de Conscious Leadership   Company.

 

Jolanda Franken

Jolanda
 Jolanda is gecertificeerd als Erkend Loopbaanprofessional door Noloc, de beroepsvereniging van loopbaancoaches. Zij is een ervaren   loopbaancoach, gericht op arbeidsmobiliteit en gespecialiseerd in de begeleiding van hoger opgeleid personeel (MBO+, HBO, WO). Haar focus   ligt op outplacement, loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

 

Aan de slag!

Nu mijn team is uitgebreid met deze toppers, zijn wij nog beter in staat om invulling te geven aan de behoeften van onze cliënten. Mijn lichaam en geest zijn in balans en vol vertrouwen zet ik de volgende stap met Massop Coaching.

Ik ben benieuwd hoe jij jouw doelen stelt. Heb jij ze al voor 2018? Deel ze gerust door een reactie achter te laten.

Warme groet,

Simone 

1000 Resterende tekens


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok