Gedachten, emoties en gedrag in balans

Stel je het volgende eens voor: je staat ’s ochtends op met de gedachte ‘Wat een prachtige dag vandaag!’. Deze gedachte geeft je meteen een heel positief gevoel en waarschijnlijk begin je vrolijk en fluitend aan je dag, heb je er zin in!

Maar stel je nu eens voor dat je dag begint met de gedachte: ‘Wat een rotdag vandaag, bah!’. Het kan niet anders dan dat dit een negatief gevoel met zich meebrengt, wat de start van je dag beïnvloedt en met een beetje pech je gehele dag.

Lees meer

Samen sta je sterker

Massop Coaching is volop in beweging. En eens in de zoveel tijd kom je op een punt dat je in kaart moet brengen welke kant je op wilt met je bedrijf.

Waar ligt je passie? Wat zijn je doelen? Hoe kom je daar?

Keuzes maken

Als je dat duidelijk voor jezelf hebt geformuleerd, moet je keuzes maken. Hoe kan je je meer richten op die passie en de door jou gestelde doelen? Om te groeien heb je namelijk wel ruimte nodig.

Toen ik op dit punt stond, heb ik ervoor gekozen om mijn burn-out en outplacement programma’s verder te ontwikkelen, zodat mijn dienstverlening nog beter aansluit op de behoeften van mijn opdrachtgevers. Om ook de kwaliteit van mijn programma’s te kunnen waarborgen heb ik mijn team uitgebreid met een 2-tal specialisten. Samen sta je immers sterker en als team ben je beter!

Even voorstellen

Ik stel de nieuwe teamleden graag even aan jullie voor:

Lees meer